Menu

Stratenvolleybaltoernooi 2019

Stratenvolleybaltoernooi 2019

Op 7 mei 2019 start volleybalvereniging Volamie weer met het jaarlijkse stratenvolleybaltoernooi!

We zoeken 40 deelnemende teams uit de straten van Oosterhout en Nijmegen Noord. Meld je snel aan want het animo is altijd groot!

Het toernooi wordt alweer voor het 38e jaar georganiseerd. Gezelligheid met een sportief karakter staat voorop. We spelen in bij voorkeur gemengde teams (mannen en vrouwen) en vanaf leeftijd 16 jaar. We houden vast aan de spelregels dat er niet gesmasht mag worden en serveren onderhands. De overige regels leggen we iedere speelavond voorafgaand aan de eerste wedstrijd nog even uit.

Opgeven kan per email; stratenvolleyvolamie@gmail.com. Graag ontvangen wij zo spoedig mogelijk en VOOR 25 februari bericht van opgave van jullie straat in onze mailbox. Zijn nog niet alle spelers bekend, geef dan in ieder geval alvast je straat (naam) en de contactpersoon op. Inschrijving doen we op volgorde van binnenkomst. Zijn we vol dan plaatsen we je je team op de reservelijst. Voorkeur voor speelavond opgeven mag. We houden hier zoveel als mogelijk rekening mee.

Het toernooi bestaat uit voorronden die over vier weken verspreid gehouden worden in het gezellige dorpshuis de Schakel aan de Hondvoet in Oosterhout. We sluiten af met een finale avond voor de winnende teams uit alle voorronde avonden.

De definitieve indeling communiceren we medio april aan de contactpersonen. Deze zal ook in wijkblad ‘Dorpsgeluiden’ van april en mei staan en kun je terugvinden op de website van Volamie (www.volamie.nl). Op de website van Volamie staat ook algemene informatie en spelregels van het toernooi.

De speelavonden zijn altijd op dinsdag en woensdagavond:
• 7-8, 14-15, 21-22 en 28-29 mei
• De finaleavond is op woensdag 5 juni 2019

De eerste wedstrijd zal starten rond 19.30 uur.

Ons toernooi wordt geheel georganiseerd door vrijwilligers. Alle opbrengsten komen ten goede aan onze club en zijn erg belangrijk voor de exploitatie en het laag houden van de jeugdcontributie. Wil je ons helpen met de organisatie, het vinden van sponsoren (of zelf sponsoren vanuit je bedrijf) voor de prijzen van de loterijen of heb je nieuwe ideeën dan horen we dat graag! Stuur dan een email of neem contact op met een van de commissieleden.

Onze commissie bestaat uit de volgende personen:

Jan Pieter Veldman
Marcel Pasman
Edwin Exoo
Jeroen Simkens

Graag tot ziens op het stratenvolleybaltoernooi 2019!

0 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *