Menu

Over Volamie

Wij bieden volleybal voor iedereen, jong en oud, op verschillende niveaus.

De vereniging

Een herkenbare, gezonde, sportieve en gezellige Oosterhoutse club, met kader en sfeer voor iedereen die liefhebber is van volleybal. Volamie wil volleybal duurzaam aanbieden in Oosterhout op zowel recreatie- als prestatieniveau.

Als club zijn we toegankelijk voor iedereen: jong, oud, allochtoon of autochtoon, met of zonder beperking.

Met name voor kinderen ontwikkeling door sport: niet alleen volleybal, maar ook: teamgeest, respect, verantwoordelijkheid & samenwerken.

Onze Historie

Volamie werd in 1976 opgericht.

Normen en waarden

Respect & Veiligheid

Binnen de vereniging behoren alle leden en bezoekers zowel in het veld als daarbuiten iedereen met respect te behandelen. We creëren een veilig sportklimaat, waarbij elk lid zich thuis en veilig voelt.

Openheid & Toegankelijkheid

De vereniging moet toegankelijk zijn voor een brede groep mensen uit Oosterhout en omstreken. We zijn een transparante volleybalvereniging waarbij het beleid, de kernwaarden en kerndoelstellingen voor iedereen inzichtelijk zijn.

Boeien & (Ver)binden

We streven er naar om een grote mate van verbondenheid te creëren tussen leden en betrokkenen, zodat er een wij-gevoel ontstaat. Dit door samen te werken, activiteiten te organiseren en alle wedstrijden en trainingen zoveel mogelijk op één centrale locatie te organiseren.

Samenwerken

Samen werken om de vereniging draaiende te houden en om een mooie en aantrekkelijke plek te bieden voor iedereen die volleybal een warm hart toedraagt. Dit betekent dat elk lid op zijn tijd de handen uit de mouwen moet steken. Ook samenwerking buiten de vereniging ten einde onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en een positieve rol te spelen binnen de Oosterhoutse samenleving.

Doelen stuwen een club en haar leden vooruit, houdt de energie in ons systeem en brengt ons bovenal elke dag weer opnieuw plezier in wat we aan het doen zijn. Wij zijn constant bezig om als club onszelf te verbeteren en streven naar een hoge mate van professionaliteit. Wil jij ons hierbij helpen?

Vertrouwenspersoon

U kunt ons als vertrouwenspersoon inschakelen bij het signaleren van of het verkrijgen van adviezen over ongewenst gedrag: In het algemeen elk gedrag van de ander dat de klager sociale, psychische en/of fysieke schade toebrengt en dat maatschappelijk en objectief gezien ook als ongepast, hinderlijk, kwetsend of bedreigend ervaren mag worden. Je kunt via het formulier op onze contact pagina in contact komen met een vertrouwenspersoon.

Meetrainen/nieuwsgierig?

Volamie biedt volleybal voor iedereen, jong en oud, op verschillende niveaus. Wil je graag meedoen, maar heb je nog niet meegetraind? Schrijf je dan in voor een proeftraining. 

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar vallen onder de CMV. Wordt je vrijwilliger bij Volamie? Gebruik dan het inschrijfformulier voor Vrijwilligers.