“Voor ieder wat wils!”

Volamie Kids

Volamie Kids is voor onze allerkleinste talenten. Vanaf 7 tot 11 jaar kun je het volleybal leren volgens de Cool Moves Volley (CMV) methode. Stap voor stap gaan we spelenderwijs de kinderen het volleybalspel leren, zodat je als je 11 of 12 jaar bent klaar bent om in de C-jeugd in te stromen. Bij Volamie Kids trainen we vroeg op de avond . Naast het trainen kun je ook deelnemen aan de competitie. De competitie wordt met alle verenigingen uit de nabije regio gespeeld.

ABC-Jeugd

Bij de ABC-Jeugd ga je spelen vanaf 12 tot en met ongeveer 17 jaar. In de jeugd speel en train je in een team van 6 of meer spelers. Je krijgt hier een trainer die je het volleybal verder leert.  Trainen doe je 1 of 2 keer per week . Voor de competitie heb je wel een competitieshirt en broekje nodig. Op de competitiezaterdagen spelen alle jeugdteams hun thuiswedstrijden in Sportzaal De Spil in Nijmegen. De trainingen vinden plaats in de Klif.

Recreanten

Recreatieve spelers ( beginners en gevorderden) kunnen aansluiten bij Volamie. Wil je graag competitie spelen dan kan dat wellicht ook in de recreatie competitie. Je speelt dan tegen diverse andere teams uit de regio je competitiewedstrijden. Natuurlijk is alleen trainen ook mogelijk. De trainingen zijn in het Dorpshuis de Schakel in Oosterhout.

Senioren competitie

Een aantal teams spelen in de senioren competitie. Ben je de ABC ontgroeid door je leeftijd of talent? Dan speel je in de senioren competitie. Bij de senioren competitie train je vaak 1x in de week en speel je competitiewedstrijden op je eigen niveau tegen tegenstanders uit de regio. Wij spelen de competitiewedstrijden in Sportzaal De Klif in Nijmegen. Een gezellige donderdag waar we elkaar ontmoeten en een drankje kunnen nuttigen na de wedstrijd. Kom maar eens langs om de sfeer te proeven!



Competitie

Senioren: donderdag,
Locatie: Sporthal de Klif.

Jeugd: zaterdag,
Locatie: Sporthal de Spil.

Interesse?

Je bent van harte welkom om gratis drie keer mee te doen voordat je beslist om lid te worden!